Fernandez představí svoji první knihu

ar1, 9. prosince 2004, 23:00 Google+

Mexická hvězda závodních okruhů, Adrian Fernandez, bude debutovat v oblasti literární tvorby.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Fernandéz, Adrián

Fernandéz, Adrián | foto: Ron McQueeney/IRL

Sdílejte článek

Tento týden se v Mexico City chystá vydání jeho první knihy „Imagenes para la Historia“. 200 stránková barevná publikace, která shrnuje Fernandezův život a kariéru závodního jezdce ve snímcích. Na knize spolupracoval a přispíval také Jo Ramirez, bývalý velmi vážený člen manažerského týmu West McLaren Mercedes ve Formuli 1.

Spisovatel španělské literatury Jose Antonio Cortesem je tvůrce knihy, ve které Fernandez představí svůj život od svého dětství přes ranné začátky závodění v Mexiku a Evropě, až po dnešní současnost. Kniha zachycuje jak jeho osobní život ve snímcích, tak i jeho nečekaný přestup do IRL IndyCar a neopomíjí také 11tileté účinkování v seriálu CART, dnešní Champ Car World Series.

“Dlouho jsem přemýšlel o této knize,“ říká Fernandez. “Když moje sestra Mary mi nyní chtěla pomoci s tímto projektem, usoudil jsem, že i díky našim úspěchům v letošním sezoně je ten pravý čas na realizaci.“

“Když se dnes podívám na svoji kariéru, vidím mnoho vzpomínek, lidí, kteří mi pomohli se dostat tam, kde jsem dnes. Mnoho přátel a fanoušků. Jsem pyšný na to, že mohu tímto způsobem reprezentovat svoji zemi. Doufám, že tato kniha ukáže každému to, co od ní bude očekávat, protože jsem posledních 30 let na sobě velmi tvrdě pracoval.“

Oficiální představení v Mexiku proběhne s autogramiádou 14. prosince 2004 ve vydavatelství Sanborn Loreto a pokračovat bude o den později na mexickém SIAM Auto Show.

Foto: IMS Photo Ron McQueeney
Vytisknout

Diskuze: Fernandez představí svoji první knihu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Janiš, Jaroslav

Janiše čekají další testy u Forsytha

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud