Paffett si hodně zapředjížděl

iM2, 6. května 2011, 19:43 Google+

Garymu Paffettovi se nepodařil start do sezony, jaký si přál. Brit nezvládl své kvalifikační kolo, když v něm vyjel z tratě. To znamenalo, že se na start úvodního závodu na německém Hockenheimu postavil až na poslední místo na startu. Poté se během závodu prokousával polem vzhůru.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

"Po chybě v kvalifikaci jsem moc dobře věděl, že mě v neděli čeká velká výzva. Také jsem předpokládal, že bude velmi těžkým úkolem odvést si z Hockenheimu nějaké body," ohlíží se za úvodním víkendem DTM Paffett. Továrnímu jezdci Mercedesu se ale povedl start, ještě před první zatáčkou se dokázal dostat před 4 jezdce.

Během celého závodu pokračoval ve stíhací jízdě, nakonec obsadil místo 6. "Je to fantastický výsledek. Podařilo se mi závod dokončit na šestém místě, i když jsem startoval až jako poslední. V nejlepší desítce nikdo neodstoupil, takže jsem si musel každé místo vybojovat."

DTM pokračuje na holandském Zandvoortu. Gary by zde chtěl bojovat o vítězství: "Po takto silném výkonu je mým cílem pro druhý závod sezony jasně vítězství. Můj Mercedes C-Klasse je na to dostatečně dobrý, takže si věřím."
Vytisknout

Diskuze: Paffett si hodně zapředjížděl

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schumacher, Ralf

Schumacher děkuje Mercedesu za trpělivost

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud