Další problémy s HANSem

Daniel Šupa, 9. srpna 2003, 23:38 Google+

Bezpečnostní prvek pro ochranu hlavy a páteře při nehodách způsobil další zdravotní problémy.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Tentokrát se s ním potýkal Sam Hancock, jenž při posledním závodě GP Německa v seriálu FIA F3000 debutoval. Do závodu se kvalifikoval jako 14. a cílovou čáru proťal o příčku lépe.

Závěr závodu pro něj byl velice problematický. Stejně jako řada pilotů před ním, i on se musel potýkat se zdravotními problémy, jež mu působil bezpečnostní systém HANS. Po dojezdu do boxů měl ruce prakticky bez citu a silné bolesti krku.

Šéf týmu Super Nova (Jordan Grand Prix Junior) David Sears jeho výkon velmi ocenil a zdá se, že Hancock na něj udělal při své premiéře velký dojem.

„S přihlédnutím k okolnostem jsem se Samovým výkonem naprosto spokojený. Mými instrukcemi bylo udržet vůz v závodě a poznat chování vozu jak jen to nejvíce bude možné pro další závody. Jeho zpětná vazba byl výborná a pokud se týká mne, Sam může být na svůj výkon pyšný. Jsem velmi spokojený a vidím v něm potenciál,“ prohlásil Sears.

Sam Hancock poděkoval svým sponzorům, kteří mu debut v týmu Jordan Grand Prix umožnili a i samotnému týmu Davida Searse za perfektní a profesionální přípravu a pomoc před závodem. „Do GP Maďarska vyřešíme problém s HANSem a pak se budu moci plně soustředit na práci bez rušivých vlivů, které mne tentokrát rozptylovaly,“ vrátil se ke GP Německa 23letý pilot.

Vytisknout

Diskuze: Další problémy s HANSem

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Mid Ohio: Tracy získal cenný 1 bod - anotační foto

Mid Ohio: Tracy získal cenný 1 bod

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud