Brno: Z vítězství se radují Gardel a Lamy

ar1, 26. června 2005, 17:47 Google+

V Brně se dnes jel závod vytrvalostních vozů GT, kde se z vítězství mohla radovat posádka vozu č. 11 týmu Larbre Competition.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Gardel/Lamy

Gardel/Lamy | foto: www.auto-news.cz | Michal Příhoda

Sdílejte článek

Posádku tohoto týmu tvoří Gabriele Gardel a Pedro Lamy. závod zvládli za jednu hodinu a třicetdevět minut. Druhé místo v cíli obsadila italsko-rakouská posádka č. 15 Andrea Bertolini a Karl Wendlinger s vozem Maserati MC12, jenž startovala do závodu z konce startovního pole a na vítězné Ferrari ztartila 58,036 sekundy.

Společně sváděli boj až do cíle s nakonec třetím v pořadí, jimiž byla posádka č. 3 Jaime Melo a Jean Philippe Belloc s vozem Ferrari 575 Maranello GTC. Na vítěze ztratili již 59,863 sekundy. Jedniný Chevrolet Corvette C5R s jezdci Kumpen / Longin / Hezemans dojeli na 4. pozici se ztrátou jednoho celého kola.

Prvním čechem byl na 10. pozici s vozem Ferrari 575 Maranello, který společně s Adrea Monterminim ztratili na vítězný vůz 4 kola.

Šenkýř s kolegy Pirrim a Hookrem na voze Saleen S7 R týmu Graham Nash Racing skončili v cíli se ztrátou šesti kol na 13. pozici.

Výsledky závodu v Brně

Foto: AUTO NEWS NETWORK

Vytisknout

Diskuze: Brno: Z vítězství se radují Gardel a Lamy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett, Gary

Oschersleben: Paffett od startu do cíle

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud