Problémy s rádiem rozhodly závod

Daniel Šupa, 30. března 2004, 15:49 Google+

Potíže se spojením mezi boxy a vozem rozhodly týmový duel u BMS Scuderia Italia.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bobbi, Matteo

Bobbi, Matteo | foto: BMS Scuderia Italia

Sdílejte článek

Matteo Bobbi a Gabriele Gardel odstartovali do prvního podniku sezony v Monze z druhé pozice. V průběhu závodu však týmové kolegy Gollina s Cappellarim předjeli, avšak o vítězství přišli díky dvojité zastávce v boxech.

Gardel totiž přijel ke svým mechanikům v okamžiku, kdy tito nebyli připraveni a musel po průjezdu boxy zamířit pro palivo a nové pneumatiky znovu o kolo později. Za volantem ho vystřídal obhájce titulu Matteo Bobbi, kterému se však již přes veškerou snahu na vedoucí pozici vrátit nepodařilo.

„Když jsem se vrátil do vozu, udělal jsem co bylo v mých silách, ale obrátit jsem to již znovu nedokázal. Navíc jsem vyjel mimo dráhu kvůli oleji v zatáčce Lesmo, naštěstí se nic vozu nestalo,“ řekl po závodě Bobbi.

Po incidentu v Lesmo se rozhodl pro jízdu na jistotu a zisk druhé pozice, neboť sezona je dle něj v úplném začátku a nikdo neví, co vše se může stát a jak moc mohou být nedělní body důležité.

„Tento víkend potvrdil, že náš vůz má velký potenciál a naši soupeři nyní vědí, že Ferrari F550 Maranello stáje BMS Scuderia Italia je schopno je znovu porazit. Nové pneumatiky Michelin pracovaly velmi dobře a umožnily nám být v průběhu celého víkendu na předních příčkách.“


Foto: DPPI / FIA GT

Vytisknout

Diskuze: Problémy s rádiem rozhodly závod

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Audi představilo nové vozy v barvách sponzorů

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud