Bývalý pilot F1 odmítl nabídku Aston Martinu

iM2, 12. dubna 2012, 21:01 Google+

Bývalý jezdec F1, Antonio Pizzonia, mohl v letošní sezoně MS GT1 vozů startovat ve voze Aston Martin týmu Valmon. Jenže Brazilec nabídku odmítl.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Afanasijev/Zuber

Afanasijev/Zuber | foto: JohnRourke/SRO

Sdílejte článek

V několika předešlých letech bylo kolem Antonio Pizzonia poměrně klidno. Po svých krátkých angažmá u Jaguáru a Williamsu v F1 se musel poohližet jinde. V sériích ChampCar a Indycar se nedokázal prosadit. Naposledy jezdil 31letý jezdec ve formulové sérii Superleage. Její problém ale byl, že si nedokázala získat oblibu mezi diváky.

Promotér MS GT1, Stephane Ratel, dokázal na poslední chvíli doplnit startovní pole o další 3 týmy. Mezi nimi byl i ruský Valmon, který nasazuje vozy Aston Martin. Pizzonia dostal od týmu nabídku, aby jezdil v jednom z jejich vozů, ale tu odmítl: "Měli jsme sjednanou určitou dohodu, ale na poslední chvíli ucukl," prozrazuje teď Ratel.

Pizzonia a jeho manažer, Geraldo Rodrigues, ale vyjádřili pochybnosti o kvalitě ostatních pilotů týmu. Díky tomu dostal u týmu na poslední chvili šanci Maxime Martin, který sdílí kokpit s Alexei Wasiliewem. Jak bude pokračovat budoucí kariéra Pizzonii je otázkou.

Vytisknout

Diskuze: Bývalý pilot F1 odmítl nabídku Aston Martinu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Abraham cíl v Kataru neviděl, Kornfeil skončil patnáctý

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud