Mücke spokojen se získanými body

iM2, 21. července 2011, 15:31 Google+

Po několika průměrných výkonech v minulých závodec se Stefan Mücke vrátil ve Francii na podium a připsal si tak slušný bodový zisk.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Mücke, Stefan

Mücke, Stefan | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Třetí místo v kvalifikačním závodu a druhé v hlavním nedělním závodu získala posádka týmá Young Driver Aston Martin ve složení Stefan Mücke a Darren Turner. To pro ně znamenalo slušný 24 bodový příděl, což je posunulo na čtvrté místo v hodnocení jezdců.

V první části závodu jel vůz s číslem 8 na třetím místě za dalším Aston Martinem týmu Young Driver se startovním číslem 7, který patří posádce Tomáš Enge a Alex Muller. Nicméně po zastávkách v boxech se pořadí otočilo.

Turner po přesednutí za volant předvedl velmi rychlé první kolo, a tak se mohl vydat stíhat vedoucí Nissan týmu JRM posádky Lucas Luhr a Michael Krumm. Turnerovi se podařilo snížit náskok Nissanu GT-R pod jednu vteřinu a cílem projel se ztrátou pouhých 0,8s!

Mücke byl s prací během víkendu spokojen. "Podařilo se nám získat více, než jsme mohli očekávat před tímto víkendem. Velkou výhodou v neděli bylo počasí, protože během závodu nebylo zas tak velké teplo."

Co se týče šance na zisk titulu, kde sou Mücke s Turnerem 32 bodů za vedoucí dvojicí Lucas Luhr a Michael Krumm na Nissanu, Mücke říká: "Vše je stále možné."
Vytisknout

Diskuze: Mücke spokojen se získanými body

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Spengler, Bruno

V neděli vítězí v Mnichově Spengler

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud