Hohenadel: Stále jsme v boji

iM2, 14. července 2011, 11:35 Google+

Christian Hohenadel stále vidí šanci na zisk titulu mezi jezdci poté, co se svým kolegou, Andreou Piccinim, získal v Navařře, tedy na trati, která jejich Aston Martinu vůbec nesedí, páté místo.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Makowiecki/Sarrazin

Makowiecki/Sarrazin | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

Hohenadel, úřadující evropský šampion série GT3, je se svým kolegou Piccinim na průběžném třetím místě mezi jezdci, když zatím vybojovali 73 bodů, což je o 20 méně než průběřně vedoucí jezdci šampionátu, Marc Basseng a Markus Winkelhock na voze Lamborghini  týmu All-Inkl.com Munnich Motorsport.

Jezdcům týmu Hexis se také díky jejich výsledku z Navarry podařilo snížit odstup na průběžně druhé duo Nissanu, Lucase Luhra a Michaela Krumma, kteří mají 78 bodů. Týmu Hexis AMR se také podařilo snížit náskok týmu All-Ink.com Munnich Motorsport mezi týmy na 20 bodů.

"Tato trat (Navarra) je asi nejhorší pro náš vůz a my zde prožili velice těžký víkend. Ale Hexis AMR nám dal velmi dobře připravené auto a se dvěma pátými místy jsme z toho dokázali vytěžit maximum," říká Hohenadel.

"Jet s autem v tak horkých podmínkách bylo velice těžké. Celý čas jsme jeli hodně na limitu a snažili se z toho dostat maximum. Museli jsme trochu bojovat s ostatními auty, když jsme bránili naši pozici. Během mého stintu jsem měl dost soubojů. Občas to bylo docela na ostří nože. Ale neudělali jsme žádnou chyby a opravdu vytěžili maximum z naší těžké situace."

"Nejduležitější věcí po tomto víkendu je, že se nám podařilo získat solidní bodový příděl a podařilo se nám tak snížit odstup na druhou pozici mez jezdci. V šampionátu jsme stále ve velice dobré pozici,"
uzavřel Hohenadel.
Vytisknout

Diskuze: Hohenadel: Stále jsme v boji

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Smrž v Brně spadl, vyhrál "nesmrtelný" Ital Biaggi

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud