Lambo vítězí v kvalifikačním závodu

iM2, 24. října 2010, 21:31 Google+

NAVARRA KVALIFIKAČNÍ ZÁVOD; Lamborghini týmu Reiter, které pilotuje dvojice Frank Kechele a Ricardo Zonta, dominovalo v dnešním kvalifikačním závodů na okruhu Navarra v rámci FIA GT1 World Championship.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bouchut/Kox/Walchhofer

Bouchut/Kox/Walchhofer | foto: Libor Zhoř

Sdílejte článek

Kechele zužitkoval pole-position, které včera vybojoval Zonta, ve vedení v závodu. Na druhého Nica Verdoncka na Maserati týmu Hegersport si dokonce vypracoval náskok. Kecheleho náskok se před zastávkami v boxech v půlce hodinového závodu vyšplhal až na sedm sekund.

Zonta se po převzetí auta objevil jen pár sekund před Alessandrem Pierem Guidim, který předjel Verdoncka. Nicméně Brazilec byl schopen zbytku pole zase poodjet. Bývalý jezdec F1 cílem projel s náskokem 3,5s. Kechele k tomu řekl: „Měl jsem dobrý start. Lambo má dobrou akceleraci, takže bylo vcelku jednoduché udržet si vedení. Na začátku jsem se snažil zajet několik solidních kol a pak už jen pošetřit auto.“

Tým Marc VDS Ford si zajistil nejlepší umístění v sezoně, když jeho jezdci Bas Leinders a Maxime Martin dojeli jako třetí. Martin projel pod cílovou vlajkou jen desetinu před Neelem Janim, který se střídá s Nicolasem Armindem.

Vedoucí jezdci šampionátu Andrea Bertolini a Michael Bartels startovali až ze sedmé příčky a dojeli s jejich Maserati týmu Vitaphone také sedmí.

Výsledky naleznete zde.

Vytisknout

Diskuze: Lambo vítězí v kvalifikačním závodu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge/Turner

Enge se chce rozloučit s Evropou body

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud