Stáj Intersport se zaměří na obě nejvyšší třídy

Daniel Šupa, 3. února 2004, 09:52 Google+

V obou kategoriích sportovních prototypů pojedou šasi Lola s motory Judd.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Jon Field oznámil, že jeho tým je připraven k útoku na celkové prvenství v obou kategoriích. V silnější kategorii, loni značené P900, to bude Lola B160 Judd a za volantem se budou střídat Jon Field a Duncan Dayton. Ve slabší, dříve P675, pak úplně nové šasi Lola B2K/40 Judd s dvojicí Clint Field a Bill Binnie. Larry Connor a Rick Sutherland doplní stálé posádky v Le Mans a Sebringu.

Tým Intersport vyhrál v předchozích dvou sezonách celkem šest závodů třídy P675, každý rok po třech. Podle Jona Fielda je kompletní jezdecká sestava pro celý šampionát velkou výhodou.

„Namísto seznamování se závod od závodu se nyní můžeme věnovat práci na rychlém voze, který bude svým nastavením vyhovovat své stálé posádce co nejvíce,“ prohlásil Field.

V úvodním závodě v Sebringu nasadí stáj ještě třetí vůz, a to Riley & Scott MkIIIC, jenž bude pilotovat Mike Durand. další dva jezdci budou ještě oznámeni.

„Je to pro nás další výzva. Jsme přesvědčeni, že jsme se zlepšili nejen po technické, ale i jezdecké stránce a že náš vůz je schopen dosáhnout celkového vítězství,“ dodal ještě Jon Field k přestupu do vyšší třídy.


Foto: Archiv

Vytisknout

Diskuze: Stáj Intersport se zaměří na obě nejvyšší třídy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Tovární tým Chevrolet Corvette zbrojí - anotační foto

Tovární tým Chevrolet Corvette zbrojí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud