Allemanna nahradí u Matechu Panis

iM2, 23. června 2010, 12:41 Google+

Olivier Panis na domácím okruhu Le Castellet zažije svůj debut v GT1, když utvoří smíšenou posádku s Natachou Gachnang.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Grosjean/Mutsch

Grosjean/Mutsch | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

Po 24 hodinovce v Le Mans se kompletní dámská posádka týmu Matech rozpadá. Rahel Frey, která nastoupila i do závodu v Brně jako záskok za zraněnou Allemann, doufá v další možnou spolupráci se švýcarským týmem, zatímco Cyndie Allemann se s týmem rozešla nadobro. 24letá závodnice sice měla původně po boku Gachnang absolvovat celou sezonu, ale z privátních a pracovních důvodů se rozhodla skončit se závoděním ve voze Ford GT.

Její místo přebírá bývalý jezdec F1, Olivier Panis. Francouz, který letos v Le Mans startoval s privátně nasazeným Peugeotem 908 HDi FAP, má zatím jistý start pouze na domácím závodu: „Jsem moc rád, že budu moci pro Matech na Le Castellet závodit. Je to profesionální tým, což už ostatně dokázaly jeho letošní výsledky.“


V roce 2004 jezdil Panis v F1 za Toyotu

„Okruh v Le Castellet je opravdu zábavný. Ve voze budu sedět poprvé až tam. Bude to nová zkušenost. Také jsem ještě nikdy nejel s týmovou kolegyní,“ říká překvapivý vítěz GP Monaka z roku 1996, Olivier Panis. Druhý vůz stáje Matech bude opět pilotovat posádka Grosjean a Thomas Mutsch, kteří jsou po dvou vítězstvích na čele tabulky.
Vytisknout

Diskuze: Allemanna nahradí u Matechu Panis

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schneider, Bernd

Chystá Schneider návrat do DTM?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud