3.(Maranello): Létající Šupa

Karel Bařina, 18. června 2005, 22:28 Google+

Brněnský pilot nedal na své domácí a nejoblíbenější trati nikomu šanci.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Ve všech třech rozjížďkách dokázal Daniel Šupa z kterékoliv startovní pozice předjet všechny jezdce před sebou, zvítězit a zajet nejrychlejší kolo závodu. Z Modřic si tak zaslouženě odváží třicet bodů a po zklamání v Jihlavě je znovu na nejlepší cestě k obhajobě celkového prvenství.

První dva závody byly plné vyrovnaných soubojů. Tentokrát vyšlo krásné počasí a celý den byl zábavou pro jezdce i diváky. Souboje byly i přes velkou důslednost výjimečně čisté a chyb vyrobili jezdci minimum. Z posledního závodu byl nucen po kolizi se seletem odstoupit Petr Zelinka.

Jozef Smrtník: "V prvých pretekoch mi po kolízii nevyšiel štart a ocitol som sa na konci. Podarilo sa mi však prebojoval až na druhé miesto, čo ma dosť potešilo. V záverečných pretekoch to vyzeralo u mňa na prvé miesto. Moju drobnú chybu však takmer v závere využil Daniel na 100 %. Daniel šiel cely deň ako stroj." Karel Bařina: "Nejel jsem dnes špatně, jen příliš pomalu. Dělal jsem chyby z nesoustředěnosti, pořád ty stejné, malé, ale přece. Časy jsem jezdil vyrovnané, ale nedostatečné. Nejvíc mě mrzí druhý závod, kde jsem neudržel Dana a přišel tak o vítězství. Ale souboj byl pěkný. A velice pěkně se mi dnes jezdilo s Petrem a Jozefem, na jejich souboje v první rozjížďce byla zezadu krásná podívaná."

Vytisknout

Diskuze: 3.(Maranello): Létající Šupa

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wilson, Justin

Prohlášení týmu RuSPORT k 1. kvalifikaci

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud