Prohlášení jezdců a týmů po kvalifikaci

Daniel Šupa, 30. dubna 2005, 23:55 Google+

Dnešní kvalifikace potvrdila co naznačil Hockenheimring. Mercedes udělal přes zimu výbornou práci.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: Mercedes-Benz Motorsport

Sdílejte článek

Gary Paffett - Mercedes, 1.
Loni se věci nevyvíjely od začátku ideálně a musel jsem to pak kompenzovat. Dnes bylo vše perfektní. Jak dráha, tak vůz, vše dokonalé. Do závodu si věřím.

Jamie Green - Mercedes, 2.
Bohužel jsem udělal nějaké drobné chybičky na začátku mého letmého kola, ale závěr byl opravdu dobrý a o tři desetiny jsem byl rychlejší proti kvalifikaci. V Hockenheimringu jsem udělal dvě chyby a doufám, že jsem se tím poučil.

Mika Häkkinen - Mercedes, 3.
Perfektní! Podařilo se mi lépe přizpůsobit vozu než v Hockenheimringu a poznal jsem jeho limity. Chtěl bych získat tolik bodů, kolik jen půjde. Přiznávám, že mne třetí startovní pozice překvapila. Mým cílem bylo SuperPole, ale tohle je mega.

Mattias Ekström - Audi, 4.
Nebylo to moje nejlepší ani nejhorší letmé kolo v SuperPole. Neudělal jsem žádnou větší chybu, ale nebyl jsem dost rychlý. Vůz se zdá být skvělý a přál bych si jet ve Spa s desetikilovou zátěží.

Marcel Fässler - Opel, 8.
Ve včerejších testech jsme měli problémy při výběru pneumatik, tak jsme dnes měnili některá nastavení, což stačilo alespoň na SuperPole. Ale je před námi ještě moc práce pokud chceme zítra udělat nějaký dobrý výsledek.

Pierre Kaffer - Audi, 12.
Už jsem si myslel, že budu v Top10, ale bohužel se mi to nepodařilo. Samozřejmě jsem zklamaný, protože jsme byl ve volných trénincích mezi nejrychlejšími jezdci, ale to jen dokazuje, jak je DTM vyrovnané. Potřebujeme příště zapracovat na kvalifikacích.

Norbert Haug, Mercedes-Benz Motorsport
Musím se přiznat, že takový výsledek jsme nečekali. Všichni odvedli skvělou práci. Znám Miku jako precizního jezdce a očekával jsem jeho konkurenceschopnost, ale že to bude již ve druhém závodě, to mne překvapilo.

Wolfgang Ullrich, Audi Motorsport
Dnes jsme byli svědky extrémně vyrovnané kvalifikace. Samozřejmě, naše výkony jsou pro nás zklamáním, nyní se musíme snažit využít z naší situace maximum v závodě.

Volker Strycek, Opel Motorsport
S naším výsledkem nejsem spokojený, to je jisté. Již včera jsme měli problém při hledání maxima z našich pneumatik a je před námi ještě hodně práce. Marcel se ukázal v dobré formě.


Foto: Mercedes-Benz Motorsport, Audi Sport Press, Opel Performance

Vytisknout

Diskuze: Prohlášení jezdců a týmů po kvalifikaci

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bouchut/Fomenko/Vasilijev

Pět značek v Top10!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud