Další Argentinec ve WTCC? Urcera ohromil manažera Camposu

iM4, 7. února 2017, 09:55 Google+

José Manuel Urcera je dalším argentinským jezdcem, který se ukáže ve světovém šampionátu cestovních vozů FIA WTCC. Urcera by měl startovat na domácím podniku, avšak tým Campos Racing má zájem, aby se zúčastnil se celého seriálu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
José Manuel Urcera

José Manuel Urcera | foto: FIA WTCC Media

Sdílejte článek

"Objevili jsme další argentinský diamant, který si zaslouží podporu domácích sponzorů a promotérů," řekl na adresu "Manu" Urcera Ruben Espin, generální manažer týmu Campos Racing.

"Má talent, aby se stal překvapením sezony a my v týmu Campos Racing děláme vše, abysme zajistili potřebný rozpočet pro letošní sezonu. Mít ho v týmu v Argentině bude skvělé, ale pracovat s jeho talentem po celou sezonu by bylo pro šampionát naprosto neskutečné."

Urcera, jenž letos stráví kompletní sezonu v seriálu Super TC2000, testoval se španělským týmem v Barceloně monopost GP3. Po dvoudenním testu usedl do Chevroletu Cruze specifikace TC1. Espin řekl, že Urcera byl "nesmírně rychlý a zajel naprosto ohromující čas".

"Vůz WTCC je měkčí, než vůz Super TC2000. Také jde mnohem více do smyku. Turbo je celkem choulostivé, ale po několika kolech jsem byl schopný vcelku v pohodě vylepšovat své časy na kolo," prozradil Urcera.

Vytisknout

Diskuze: Další Argentinec ve WTCC? Urcera ohromil manažera Camposu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Detail šasi LMP2 Oreca 07

WEC: ACO komentuje dominanci šasi Oreca 07 ve třídě LMP2

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud