FIA CEZ letos obohatí pohárové vozy Lamborghini týmu Mičánek Motorsport

iM4, 30. ledna 2017, 16:14 Google+

Brněnský tým Mičánek Motorsport posiluje svou pozici na okruhové scéně a pro nadcházející sezónu připravuje program v závodech Mezinárodního mistrovství zóny střední Evropy (FIA CEZ) a s tím spojeným seriálem ESET Mistrovství Slovenské republiky.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Masaryk Racing Days Brno 2016

Masaryk Racing Days Brno 2016 | foto: Ondřej Laušman / iMotorSport.cz / INCORP images

Sdílejte článek

Pro Mičánek Motorsport se jedná o další krok kupředu, loni jihomoravská sestava absolvovala Carbonia Cup a Slovenský okruhový pohár a postupně se sžívala s novou technikou, kterou představovaly dva vozy Lamborghini Gallardo Supertrofeo. S vozy italského výrobce pojede tým i nadále a rozšíří konkurenci ve třídě GTC.

„Loni jsme vyrazili s vozy poprvé na trať, a především jsme se s nimi seznamovali. V závěru roku jsme se účastnili zónového víkendu v Brně, kde naši jezdci ukázali, že jsou konkurenceschopní a že auta mají potřebný potenciál. Naše Lamborghini jsou čistě pohárová, bez jakýchkoliv úprav, a protože se osvědčila, pokračujeme s nimi dál. Během zimy prošly vozy běžnou údržbou, a tak nás v tomto směru nečekalo nic náročného. Velice se těšíme na jarní testovací program a od nové sezóny očekáváme atraktivní souboje ve třídě GTC, která by se měla významně rozrůst,“ konstatuje s nadšením manažer týmu Jiří Mičánek jr.

V Mezinárodním mistrovství FIA Zóny střední Evropy chce Mičánek Motorsport nastoupit do všech závodních víkendů a účastnit se sprintů i vytrvalostních závodů. Zatímco v jezdcích pro závodu ve sprintu má Jiří Mičánek téměř jasno a ladí už jen pouze detaily, pro Endurance ještě posádka stanovena není.

Kompletní jezdeckou sestavu tak Mičánek Motorsport představí až během následujících týdnů.

Tisková zpráva GP Group s.r.o.

Vytisknout

Diskuze: FIA CEZ letos obohatí pohárové vozy Lamborghini týmu Mičánek Motorsport

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Action Express Racing

Filipe Albuquerque je přesvědčen, že na něj měl Taylor počkat

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud