Audi se stejnou sestavou pravděpodobně i příští rok

iM2, 6. září 2015, 13:27 Google+

Audi předběžně počítá s tím, že i příští rok nezmění svůj jezdecký kádr pro DTM. To by mimo jiné znamenalo, že se v sestavě týmu z Ingolstadtu nenajde místo pro hvězdu F3, Antonia Giovinazziho.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Uvidíme stejnou setavu u Audi i v sezoně 2016?

Uvidíme stejnou setavu u Audi i v sezoně 2016? | foto: www.dtm.de

Sdílejte článek

Dieter Gass, šéf programu Audi v DTM, počítá s nezměněným jezdeckým kádrem i pro příští sezonu. Narozdíl od BMW a Mercedesu už k žádné změně u Audi nedošlo ani minulou zimu. Poslední nové tváře v táboru Audi jsou Jamei Green (příchod v roc 2013) a Nico Müller (2014).

Tima Scheidera nahradil v Rusku Antonio Giovinazzi, s jehož výkonem byli u Audi velmi spokojeni. Na Oscherslebenu už se Němec vrací zpět do kokpitu. Pokud k žádné změně opravdu nedojde, pak bude muset Antonio Giovinazzi počkat na svoji šanci ještě jeden rok.

"Zatím je ještě trošku brzy, ale když se podívám na výkony našich jezdců, pak si nemyslím, že by někdo musel být nahrazován. Pro Antonia je to nešťastná situace. Zájem by měl, ale my momentálně počítáme s naší aktuální sestavou. Definitivní rozhodnutí ale padne až po konci sezony."

Jediným jezdcem Audi, který se ještě nepodíval do TOP5, je Adrien Tambay. Za ním ale Gass stojí. "Neměl nejlepší start do sezony, pak mu také nepomohla výměna motoru na Lausitzringu. I tak se ale probojoval na dohled bodů, ale pak musel bez vlastního zavinění odstoupit."

Vytisknout

Diskuze: Audi se stejnou sestavou pravděpodobně i příští rok

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Jakub Kornfeil poprvé na bedně!

Poprvé na bedně! Jakub Kornfeil zajel v Silverstonu životní závod

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud