Ullrich: Mattias získal titul díky svému nadání

Daniel Šupa, 20. září 2004, 14:45 Google+

Továrna z Ingolstadtu se letos navrátila do DTM s továrními týmy a hned v první sezoně její jezdec triumfoval.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Mattias Ekström získal včera v Brně svůj první titul šampiona DTM, a to přesto, že na jezdce ještě poslední závod sezony v německém Hockenheimringu teprve čeká.

Před davem 35 000 diváků vyhrál po přesvědčivém výkonu způsobem start-cíl, aniž by dal někomu ze svých soupeřů o titul sebemenší šanci.

Paffett v Brně správné vyvážení vozu nenašel a Albers psychicky svoji druhou prohranou bitvu o titul ve dvou sezonách po sobě neunesl.

„Cítím, že Mattias vyhrál titul opravdu zaslouženě, především díky svým přednostem a jezdeckým schopnostem. Samozřejmě, nutno podotknout, že za ním stál tým s kompletní podporou. Měl k dispozici rychlý a spolehlivý vůz Audi A4 a podporovali ho v bitvě o titul ostatní jezdci našich týmů,“ hodnotil zisk titulu mladým Švédem šéf Audi Motorsport Wolfgang Ullrich.

„Mým velkým snem bylo získat titul v DTM, jsem nadšený. Moje poděkování směřují k Audi Motorsport za jejich perfektní vůz A4, k mému týmu Abt Sportsline za jejich práci v boxech a k mému týmovému kolegovi za jeho podporu,“ ocenil méně viditelnou práci svého okolí Mattias Ekström.


Foto: Audi Sport Press

Vytisknout

Diskuze: Ullrich: Mattias získal titul díky svému nadání

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bertolini/Salo

Oschersleben: Vítězství pro Maserati a Porsche

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud