Albers stanovil vítězný čas závěru testů

ar1, 4. dubna 2004, 22:57 Google+

V poslední den testů na brněnském autodromu stanovil nejrychlejší čas holandský jezdec Christijan ALbers.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Albers letos opět zastupuje tovární tým HWA, tím se tedy Mercedes-Benz až v poslední den testů dostal do čela výsledkové tabulky. Albers nadělil druhému Fässlerovi z týmu OPC Team Phoenix 0,379s a ten svému týmovému kolegovi Peteru Dumbreckovi 0,246s.

V ne moc blýskavém stylu se v Brně představil Jean Alesi, bývalý jezdec Formule 1 a současný zástupce týmu HWA. JEho výkon byl patrně velmi ovlivněn neznalostí brněnského okruhu.

Jarek Janiš dnes skončil opět na posledním, tedy jedenáctém místě. Zatím nemáme zprávy o tom,jak se mu vedlo, jakmile je zíksáme, zprostředkujeme čtenářům i jeho dojmy.

Albers dnes také zajel vůbec nejrychlejší čas testů a tím skončil na první pozici celkových výsledků. Druhý se svojí Vectrou skončil LAurent Aiello (1:53.894s) a třetí také s Oplem H. H. Frentzen s časem 1:54.048s.

Janišův nejlepší čas je 1:55.853s a skončil celkově na 18. pozici, zato je nejlepším jezdcem vozů AMG-Mercedes CLK, tedy s loňskou verzí závodního vozu DTM. Za ním skončil jen Mücke a Mayländer. Vyvstává tedy otázka, zda tito jezdci nebudou hrát jen poslední housle na chvostu startovního pole. Byla by to velká škoda, protože je patrné, že nové vozy jsou o kategorii výkonostně a jízdními vlastnosmi výše. Přesto držíme palce.

Vytisknout

Diskuze: Albers stanovil vítězný čas závěru testů

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Aiello, Laurent

Aiello poprvé v testech pod 1m54s

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud