Hamilton by si rád vyzkoušel DTM

iM2, 15. listopadu 2014, 23:39 Google+

Jezdec Formule 1, Lewis Hamilton, by si moc rád vyzkoušel speciál DTM. Napřed se chce ale plně soustředit na svoje angažmá ve Formuli 1, kde momentálně hájí barvy týmu Mercedes GP.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: dtm.de - HOCH ZWEI

Sdílejte článek

Lewis Hamilton ve voze DTM? Minimálně pro jeden den by to bylo myslitelné. Jezdec F1, který může příští víkend v Abú Dhabí získat svůj už druhý titul mistra světa, v rámci návštěvy finálového závodu DTM na Hockenheimringu řekl, že by se jednou za volant speciálu DTM moc rád posadil. "Nějaké takové auto jsem si chtěl vždy vyzkoušet. Mám na mysli kompletní testovací den," řekl Lewis Hamilton.

První dojem z vozů DTM získal mistr světa z roku 2008 již vloni. "Tehdy jsem jezdil taxi jízdy s Mercedesem. Nebylo to ale tak zábavné, protože docela pršelo. Měl jsem hodně aquaplaningu a auto jsem předtím ještě nikdy nepilotoval." Svoji první zkušenost s DTM si tedy až tak moc neužil.

Kdy by však mělo dojít na naplnění jeho snu o testu s vozem DTM? To nechává Brit otevřené. "Možná jednoho dne. Hádám, že si na to budeme muset ještě nějakou dobu počkat." Napřed se chce totiž soustředit především na svoje angažmá v F1. Hamilton by nebyl prvním jezdcem, který má zkušenosti z F1 a zároveň okusil i DTM. Naposledy to byl Fin Heikki Kovalainen (více zde a zde).
Vytisknout

Diskuze: Hamilton by si rád vyzkoušel DTM

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wehrlein, Pascal

Osmé auto Mercedesu na obzoru

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud