Spengler neví, u koho bude příští rok jezdit

iM2, 28. srpna 2013, 21:22 Google+

Jezdec týmu BMW, Bruno Spengler, neví, jestli pro příští rok zůstane u týmu Schnitzer, i když s ním v roce 2012 získal titul.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Po šesti letech u Mercedesu Bruno Spengler přestoupil před loňskou sezonou k nováčkovi v DTM, automobilce BMW, a hned s nimi slavil titul. Na minulém závodu na Nürburgringu však Bruno prohlásil, že si není jistý tím, jestli pro tým Schnitzer pojede i v příštím roce. Rozhodnutí o tom, pro který tým pojede, totiž není na něm, ale na samotném BMW Motorsportu.

"Určitě budu u BMW, ale jestli to bude Schnitzer nebo ne, to ještě nevím. Zjistíme to později během roku, ale jsem se vším velmi spokojený a pozitivní a nevidím důvod k žádné změně. Je to skvělý tým a já se zde cítím jako v rodině, má velkou historii a já jsem hrdý na to, že mohu jezdit za nejstarší tým BMW, protože zde byli už od začátku," řekl Bruno Spengler pro TouringCarTimes.

"Mám rád všechny ty hochy zde, takže je to tu hezké. Každý je opravdu motivovaný a upřímně, vyhrát titul se Schnitzerem, to byl sen." Momentálně však situace v jezdeckém šampionátu pro Kanaďana nevypadá nějak příznivě. Po druhé nule v řadě se propadl z průběžného druhé místa na čtvrté a na lídra šampionátu, Mika Rockenfellera, ztrácí už 39 bodů.
Vytisknout

Diskuze: Spengler neví, u koho bude příští rok jezdit

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Juncadella, Daniel

Mercedes po Oscherslebenu vybere koně

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud