Vítěz Rockenfeller pospíchal na Nürburgring

iM2, 19. května 2013, 23:37 Google+

Ještě že existují letadla - pouze pár hodin po svém druhém vítězství v DTM na Brands Hatch startuje ve vytrvalostním závodu 24 h na Nürburgringu. Společně s ním do německa pospíchali také Augusto Farfus a Martin Tomczyk.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rockenfeller, Mike

Rockenfeller, Mike | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Jezdce DTM doprovodili další činovníci známí z DTM - mezi nimi například člen představenstva ITR Walter Mertes, šéf Audi Dr. Wolfgang Ullrich, šéf BMW Jens Marquardt nebo sekretář DMSB Christian Schacht. Z britského letiště Beginn Hill bylo vypraveno speciální letadlo, které o 60 minut později přistálo na bývalém vojenském letišti v Medingu (poblíž Nürburgringu).

Pro poslední část cesty čekal na účastníky tohoto transportu autobus, který už je dopravil přímo na místo - okruh Nürburgring. Příjezd byl v cca 20:00, tedy 3 hodiny po startu závodu. Není bez zajímavosti, že do Německa míří tři nejrychlejší ze včerejší kvalifikace na Brands Hatch.

Mike Rockenfeller tvoří posádku s trojicí jezdců - Marcelem Fässlerem, Frankem Stipplerem a Markusem Winkelhockem (všichni dříve jezdili i v DTM). Jejich náčiním bude Audi R8 LMS Ultra týmu Phoenix. To Farfus a Tomczyk startují za BMW tým Schubert s vozem BMW Z4 GT3. Jejich kolegové jsou Dirk Müller, Uwe Alzen, Dirk Adorf, Jens Klingmann a Claudia Hürtgen.

Vytisknout

Diskuze: Vítěz Rockenfeller pospíchal na Nürburgring

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Rockenfeller, Mike

Brands Hatch: V závodě vítězí Rockenfeller

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud