Překvapený Ullrich: Ekström odchod nezvažoval

iM2, 21. prosince 2012, 00:04 Google+

Dr Wolfgang Ullrich, šéf Audi pro motorsport, prohlásil, že Mattias Ekström nikdy nezvažoval odchod od Audi. Po skončení sezony se živě spekulovalo o jeho odchodu k BMW.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Předmětem asi největších spekulací po konci sezony 2012 se stal Mattias Ekström. Švéd a dlouholetý jezdec Audi letos nezažil nejpovedenější sezonu. Jeho vůz často za konkurenci zaostával, a tak měl mít namířeno k BMW. Jenže teď je jasné, že zůstává u Audi i v sezoně 2013.

Bruno Spengler, který dlouhá léta u Mercedesu na titul ne a ne dosáhnout, hned v prvním roce působení u nové značky - BMW titul získal. To měl být cíl i Mattiase Ekströma. Jenže tento týden Audi potvrdilo, že sympatický Švéd zůstává v jejich týmu.

Podle Dr Wolfganga Ullricha dokonce ani nikdy nezvažoval, že by od Audi odešel: "Četl jsem hodně spekulací, ale fakt je ten, že Mattias [Ekström] i Timo [Scheider] mají u nás dlouholeté smlouvy. Nikdy jsme o ničem podobném [odchodu] nediskutovali."


Mattias je s Audi spjat dlouhodobě

Důležitost Mattiase Ekströma pro Audi serveru Motorsport-Magazin.com potvrdil i Hans-Jürgen Abt: "Je to velmi důležitý člověk v projektu Audi v DTM. On totiž velmi dobře rozumí technice a materiálům. Mattias se nikdy nevzdává, jeho motto by mohlo znít - Go hard or go home! Můžeme být pyšní na to, že máme takového jezdce v týmu."

Vytisknout

Diskuze: Překvapený Ullrich: Ekström odchod nezvažoval

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Molina, Miguel

Miguel Molina opouští Audi

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud