Green přechází k Audi

iM2, 10. prosince 2012, 21:46 Google+

Dochází k naplnění dřívějších zvěsí o tom, že by Jamie Green mohl změnit svého zaměstnavatele a pro příští rok přechází od Mercedesu k Audi.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Green, Jamie

Green, Jamie | foto: Mercedes-Benz Motorsport

Sdílejte článek

30letý Brit strávil celou svoji dosavadní kariéru v DTM s Mercedesem. Letos si připsal nejlepší výsledek, když byl v celkovém pořadí třetí. Věří však, že přestup k Audi mu dává lepší šance na vítězství v šampionátu.

"Jsem přesvědčen, že s Audi budu schopen dosáhnout toho, co se mi dříve nepodařilo - vyhrát titul. Jsem opravdu hodně vděčný mému předchozímu zaměstnavateli, ani pro mě nebylo po tolika společných letech jednoduché rozhodnout se pro využítí té šance. Vklidu jsem si tento krok rozmyslel a už se těším na novou výzvu - nemůžu se dočkat, až budu poprvé sedět v Audi A5," řekl Jamie Green.


Jamie Green testuje na Oscherslebenu v roce 2008

Šéf Audi Sport, dr. Wolfgang Ullrich, řekl, že příchod Jamieho posílí sestavu Audi, která by měla i příští rok zahrnovat Edoarda Mortaru a Tima Scheidera. "Není pochyb o tom, že Jamie Green je momentálně jedním z nejlepších jezdců v DTM. V roce 2012 to dokázal, a tak si více méně mohl vybrat značku, se kterou chce jet příští rok. My jsme rádi, že si vybral Audi a věříme v jeho zkušenosti a rychlost a v to, že posílí náš tým."

Vytisknout

Diskuze: Green přechází k Audi

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Merhi, Roberto

Značky testují v Estorilu, šance pro mladíky?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud