Susie Wolff po sezoně v DTM končí

iM2, 19. října 2012, 22:33 Google+

Na Susie Wolff čeká tento víkend na Hockenheimu její poslední závod v sérii DTM. 29letá závodnice z Velké Británie závodila za Mercedes v DTM od roku 2006 a momentálně je jezdkyní týmu Persson Motorsport.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström, Mattias

Ekström, Mattias | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Zkraje roku se ale stala vývojovou jezdkyní Williamsu v F1, a tak se její primární zájmy přesunuly trošku jinam. Tento týden jezdila pro Williams na okruhu Silverstone. Během akce prohlásila, že "se těší na nové příležitosti, které ji čekají v budoucnosti."

"Závodení za Mercedes v DTM jsem si opravdu užívala. Jsem velmi hrdá na to, že jsem byla součástí takového týmu. Po celou tu dobu jsem si užívala velmi těsné závodění, krásné souboje na trati a potkala jsem několik vyjímečných lidí."

"Jsem velmi ráda, že jsem měla možnost toto zažít a týmu moc děkuji za příležitost, kterou mi dal," říká Susie Wolff. Ze 70 startů s Mercedesem DTM si odnáší pouze 2 získané body. I přesto ale říká, že bude mít spoustu krásných vzpomínek na spolupráci se štuttgartskou značkou.

"DTM byla velká výzva. Mrzí mě, že jsem nedokázala v letošní sezoně vylepšit svůj doposud nejlepší výsledek. Vždy jsem do závodění dávala maximum, jsem hrdá na to, čeho jsem dosáhla."

Vytisknout

Diskuze: Susie Wolff po sezoně v DTM končí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Spengler, Bruno

Hockenheim: Spengler a BMW slaví tituly

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud