Susie Wolff pokračuje v DTM

iM2, 9. března 2012, 17:45 Google+

FOTO VOZU; Susie Wolff byla potvrzena jako jezdkyně Mercedesu pro sezonu 2012 v Deutsche Tourenwagen Masters. 29letá Britka pojede za tým Persson Motorsport, sponzorovat ji bude TV Spielfilm. Je to její již 7. sezna v DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Stoddart, Susie

Stoddart, Susie | foto: dtm.de

Sdílejte článek

"Hned od mého vstupu do DTM v roce 2006 jsem se u Mercedesu cítila jako doma. I proto jsem nesmírně potěšena tím, že naše partnerství bude pokračovat i v roce 2012. Jsem velmi motivovaná, celou zimu jsem na sobě tvrdě pracovala, abych se připravila jak fyzicky tak psychicky. Letos očekávam velmi vyrovnaný ročník se spoustou těsných bitev," říká Susie Wolff.

"Susie si nastavila cíle pro sezonu 2012 velmi vysoko a už se nemůže dočkat startu sezony. Vždy jsem obdivoval její rychlost v závodech. V DTM není žádný jiný jezdec, který by se s takovou vervou snažil podávat co nejlepší výkony na dráze," říká Norbert Haug, šéf Mercedesu pro motorsport.

"S novým C-Klasse Coupé DTM může podávat skvělé výkony a pokud se ji povede start do sezony, tak budeme muset se Susie v roce 2012 počítat. Všechny nás moc těší, že můžeme mít Susie v týmu jako závodní jezdkyni - už posedmé v řadě. Jsem si jistý, že 7 je její šťastné číslo, uvidíte!" zakončil Haug.

Obrázek vozu naleznete zde.

Vytisknout

Diskuze: Susie Wolff pokračuje v DTM

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Priaulx i v DTM s podporou Crowne Plaza

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud