Audi se na Lausitzringu trápilo

iM2, 11. května 2012, 14:27 Google+

Závod na Lausitzringu se stal bojem o vítězství mezi BMW a Mercedesem. Audi se na podium nevešlo.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

"Byl to velmi těžký závod. Bohužel se nám nepodařilo najít takovou rychlost, v jakou jsme doufali," říká šéf Audi pro motorsport, Dr. Wolfgang Ullrich. "V případě Tima (Scheidera) a Mattiase (Ekströma) jsme mezi závodem a warm-upem něco zkusili, myslím, že to byl krok správným směrem. Musíme využít tyto dva týdny mezi Brands Hatch a závody v Německu, abychom byli v Británii zpět ve hře o vítězství."

Ekström je v celkovém pořadí na sdíleném třetím místě - nejlepší z jezdců Audi: "Přirozeně je hezké být nejlepší z jezdců Audi. Páté místo není perfektní, ale alespoň jsme získali důležité body do hodnocení šampionátu. Musíme ale tvrdě zapracovat na tom, abychom měli lepší rychlost v průběhu závodního víkendu."

Nejbližší rival Ekströma v závodu byl Timo Scheider, oba jezdci jezdili jeden za druhým v rámci třetího stintu: "Byl to dobrý závod. Start se mi povedl, v první zatáčce bylo docela těsno. Celková rychlost byla dobrá, dopředu jsem se dostal díky několika dobrým předjížděcím manévrům a také díky naší strategii. Na konci jsem ale dojel Mattiase a to znamenalo, že už jsem se nemohl posunout víc vpřed. Absolvovali jsme hezký souboj, jsem rád, že si odvážím alespoň nějaké body."

 

Vytisknout

Diskuze: Audi se na Lausitzringu trápilo

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Spengler, Bruno

Spengler: Vítezství tak brzy je jako sen

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud