Spengler: Vítezství tak brzy je jako sen

iM2, 7. května 2012, 20:23 Google+

Bruno Spengler popsal svoje včerejší vítězství na Lausitzringu jakoby se ocitl ve snu. BMW získalo vítězství po 20 letech. 28letý jezdec startoval do závodu z pole position, většinu závodu však musel odolávat tlaku, který na něj vyvíjel Gary Paffett s Mercedesem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Bruno Spengler, který k BMW přišel v zimě od Mercedesu, zajistil značce první vítězství po 20 letech poté. Pro BMW to byl přitom teprve druhý závod po dlouholeté pauze. "Je to těžké popsat. Je to bláznivé. Já jsem byl první, komu se podařilo dostat BMW na pole position od jejich návratu. Teď jsem získal i jejich 50. vítězství v DTM, to je speciální pocit."

"Poté, co jsem přejel cílovou čáru, tak to byl neuvěřitelný pocit. Nemohl jsem se dočkat toho, až vysednu z auta a prostě někam poběžím... Bylo to skvělé, jako bych byl ve snu." Spengler také vysekl poklonu mechanikům týmu Schitzer, kteří předvedli dvě bezchybné zastávky v boxech pouze 24 hodin poté, co svého jezdce v tréninku vypustili se špatně upevněným kolem.

"Hoši předvedli skvělou práci. Na zastávkách pracovali během celého víkendu až do pozdního večera. V závodu byli perfektní. Gary Paffett na mě hodně tlačil, ale naštěstí se nám podařilo zůstat na své pozici a neudělat žádnou chybu. Tento závod si budu pamatovat do konce mého života."

Vytisknout

Diskuze: Spengler: Vítezství tak brzy je jako sen

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Vietoris, Christian

Christian Vietoris dostává penalizaci

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud