Martin Tomczyk opouští od roku 2012 Audi!

iM2, 21. listopadu 2011, 21:21 Google+

Čerstvě korunovaný šampión DTM, Martin Tomczyk, dnes oznámil, že pro příští sezonu opouští Audi!

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk, Martin

Tomczyk, Martin | foto: dtm.de

Sdílejte článek

"Po 11 letech jsem dokázal pro Audi vyhrát šampionát. Celý tým Audi Sport a zvláště pak Dr. Wolfgang Ullrich byli po celou tu dobou za mnou," řekl Němec. Tomczyk do DTM vstoupil v roce 2001 jako nejmladší jezdec v jeho historii. Od té doby získal dnes 29letý jezdec 7 vítězství v závodech a také 1 titul.

"Jde to bez toho, aniž bych musel říkat, jak moc hluboce litujeme toho, že se Martin rozhodl právě takto. Spolupráci s ním jsme si vždy velmi užívali. Po svém nejúspěšnějším roce s Audi potřebuje najít novou výzvu. Je to 100% profesionál a já osobně si ho velmi cením. V budoucnosti mu přeju všechno nejlepší," říká Dr. Wolfgang Ullrich.

Tomczyk zatím neoznámil svoje plány pro rok 2012. Už se pochopitelně začalo spekulovat o jeho možném budoucím působišti a mluví se o BMW, kde by se mohl potkat se svým letošním největším rivalem v boji o titul, Bruno Spenglerem.

Také Audi toho moc o své jezdecké sestavě pro sezonu 2012 zatím neprozradilo. Jisté místo mají pouze Mattias Ekström a Timo Scheider. Oba mají platný kontrakt i pro příští sezonu.

Vytisknout

Diskuze: Martin Tomczyk opouští od roku 2012 Audi!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Šéf BMW: Pozitivní reakce na BMW M3 DTM

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud