Hockenheim: Molina vyhlál poslední kvafikaci

iM2, 22. října 2011, 21:31 Google+

HOCKENHEIMRIGN, KVALIFIKACE; Miguel Molina připravil Jamieho Greena o jeho možnou první pole position po 5 letech. Molina tak bude posledním jezdcem, který dokázal vyhrát kvalifikaci se starým vozem DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Molina, Miguel

Molina, Miguel | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Molina, který vyhrál kvalifikaci letos také na Oscherslebenu, byl posledním ze čtveřice jezdců, kteří se vydali v Q4 na trať ke svému jednomu měřenému kolu. S roční A4 DTM byl totiž nejrychlejší i v Q3. Španěl věděl, že Jamie Green zajel svůj čas na mírně opotřebených pneumatikách Hankook, a to, co se nepovedlo ani čerstvému mistrovi DTM, Martinu Tomczykovi, ani vítězi z Zandvoortu, Miku Rockenfellerovi, se stalo realitou. Mladík zajel o 0,203s nejrychlejší čas.

Druhou řadu tedy obsadí Martin Tomczyk (Audi Phoenix tým) a Mike Rockenfeller (Audi Abt tým). Pátý čas zaznamenal Timo Scheider, kterému se letošní sezona moc nevyvedla. Šestou příčku si zajistil muž, který stál na pole position na začátku sezony, kdy závod na Hockenheimu sezonu DTM 2011 otevíral, Bruno Spengler.

Další řada patří Garymu Paffettovi a Oliveru Jarvisovi. Zklamáním je až 10. místo Mattiase Ekströma, který bojuje se Spenglerem o druhé místo v tabulce. Po dnešku má k němu tedy blíže Kanaďan. Ralf Schumacher, který čerstvě prodloužil svoji smlouvu s týmem H.W.A., zajel až 13. čas.

Výsledky kvalifikace naleznete zde.

Vytisknout

Diskuze: Hockenheim: Molina vyhlál poslední kvafikaci

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schumacher, Ralf

Ralf Schumacher prodloužil s Mercedesem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud