Blýskání v Monaku

Daniel Šupa, 24. prosince 2003, 11:56 Google+

V polovině prosince byly těm nejúspěšnějším předány v Monackém knížectví ceny za letošní sezonu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Při slavnostním ceremoniálu byly mistrovské trofeje předány vítězným posádkám i týmům obou tříd seriálu FIA GT.

Před nejúspěšnějším vozem Ferrari F550 Maranello převzal cenu pro vítěze týmové soutěže Augusto Mensi za stáj BMS Scuderia Ferrari, zatímco vítězná posádka Thomas Biagi, Mateo Bobbi byla honorována za vítězství v hodnocení posádek.

„Měli jsme úžasný rok, když jsem do seriálu FIA GT přišli jako začátečníci a zvítězili v pěti závodech v řadě. Mým cílem je být na startu příští rok znovu,“ řekl Mateo Bobbi. „Byl to fantastický rok a jsem velmi hrdý na můj první titul, a to, že mohu převzít tuto cenu,“ doplnil týmového kolegu Thomas Biagi při přebírání ceny.

Za třídu N-GT přijal cenu pro nejlepší stáj již podruhé za sebou Manfred Freisinger z týmu Freisinger Motorsport. Cenu pro šampiony převzala posádka této stáje Stephane Ortelli a Marc Lieb. V případě Ortelliho to byla také druhá korunovace.

„Po loňském ceremoniálu jsem věděl, že bych tu chtěl být znovu. Teď bych toho chtěl dosáhnout i potřetí v řadě,“ potvrdil své ambice pro příští rok Ortelli. Lieb má za sebou úspěšnou sezonu, kromě tohoto ocenění v seriálu FIA GT byl oceněn prestižní cenou pro nejúspěšnějšího jezdce s vozem Porsche.


Foto: Archiv

Vytisknout

Diskuze: Blýskání v Monaku

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Termínový kalendář opět s Brnem - anotační foto

Termínový kalendář opět s Brnem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud