Green: S aktuálním autem můžu bojovat o titul

iM2, 24. ledna 2011, 21:05 Google+

Jamie Green věří, že pokud by se dostal pro sezonu 2011 zpět do vozu aktuální specifikace, tak je schopen zabojovat o titul.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Green, Jamie

Green, Jamie | foto: Mercedes-Benz Motorsport

Sdílejte článek

28letý pilot přesedl z továrního vozu do rok starého stroje na začátku sezony 2009. Nicméně ani to nezabránilo Jamiemu, aby zůstal na čele DTM. V roce 2009 (v celkovém hodnocení 7.) i 2010 (v celkovém hodnocení 6.) zvítězil na Norisringu s vozem stáje Persson team.

 „Skutečnost, že jsem byl umístěn do rok starého vozu, trošku přibrzdila moji kariéru. A právě vítězství s ročními vozy byla ta správná odpověď, kterou jsem potřeboval. Věřím, že kdybych měl zase k dispozici aktuální auto, tak bych byl schopný dokázat bojovat o titul. Opravdu v to doufám,“ říká Green.

"Vyhrát šampionát v DTM je těžké. Jsem zde už šest let. Chtěl bych šampionát vyhrát, ale zase nechci z DTM odejít, než šampionát nevyhraji alespoň jednou. Takže doufám, že mám před sebou dlouhou a úspěšnou kariéru."

Greenovi plány by na návrat do továrního týmu by mohly vyjít za předpokladu, že Paul di Resta odejde do F1 do týmu Force India, což by znamenalo jeho odchod z HWA. Force India však zatím svou jezdeckou sestavu neoznámilo.

Vytisknout

Diskuze: Green: S aktuálním autem můžu bojovat o titul

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge/Turner

Turner prohlubuje vztahy s Aston Martinem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud