Prémat o nehodě, teď se chystá na maratón

iM2, 8. listopadu 2010, 21:38 Google+

Alexandre Prémat promluvil o jedné ze snad vůbec nejhorších nehod v historii Deutsche Tourenwagen Masters. Francouz měl velmi těžkou nehodu během posledního závodu v italské Adrii.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Premat, Alexandre

Premat, Alexandre | foto: dtm.de

Sdílejte článek

„Byl to ten nejhorší incident, který jsem ve své kariéře zažil. Jen sem si říkal, kdy už se auto konečně zastaví,“ říká Prémat. Alexandre kolidoval s Maro Engelem přímo na cílové rovince okruhu Adria, jeho Audi A4 DTM si to po nehodě nasměrovalo přímo do bariéry.

A4 DTM bylo odesláno do centrály Audi Sport v Ingolstadtu, aby se zde podrobilo dalším zkouškám. „Zřejmě jsme v historii DTM ještě neviděli horší nehodu, ale měla i svá pozitiva. Nabídla nám velmi cenná data. Skutečnost, že Alexandre vystoupil z vozu nezraněn a po svých, dokazuje, že jsme se v oblasti bezpečnosti vydali správným směrem,“ říká šéf Audi Motorsport, Dr. Wolfgang Ullrich.

Až se to zdá neuvěřitelné, Prémat je na cestě do New Yourku, aby se zde zúčastnil legendárního maratónu, který se běží skrz město. Francouz se snaží na nehodu zapomenout a soustředit se na budoucnost.



„Rád bych na to co nejrychleji zapomněl. Už na to nemyslím, snažím se soustředit na poslední závod roku v čínské Shanghai. Dívám se do budoucnosti,“ říká s odstupem času Alexandre.
Vytisknout

Diskuze: Prémat o nehodě, teď se chystá na maratón

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Lorenzo uzavřel sezonu vítězstvím ve Valencii

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud