Di Resta a Spengler: Dva rozdílné světy

iM2, 21. října 2010, 00:03 Google+

Jezdci Mercedesu, Paul di Resta a Bruno Spengler, na Hockenheimu zažili kompletně odlišné závodní víkendy. Di Resta získal jeho třetí vítězství v řadě, zatímco Spengler ze závodu odstoupil a přišel o průběžné vedení v seriálu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

„Moje C-Klasse bylo neporazitelné, měli jsme nejlepší strategii a náš tým odvedl excelentní práci, takže bych každému rád poděkoval, bylo to opravdu skvělé!“ říká di Resta. Spengler byl od začátku sezony ve vedení šampionátu a jeho výkony byly velmi konzistentní. „Samozřejmě jsem byl zpočátku zklamaný, nicméně jsem věděl, že se to může kdykoliv stát. Letos je to moje první odstoupení. To je závodění," říká Spengler.

Mezi di Restou a Spenglerem jsou momentálně jen tři body. Do konce sezony zbývají už jen dva závody a oba jezdci se cítí na titul. „Bitva o titul pro mě teď nevypadá tak dobře, ale budu pokračovat v boji, protože ve zbývajících dvou závodech se může stát cokoliv. Jsem optimista a nemám strach. Udělám vše proto, abych titul vyhrál,“ zakončil Bruno Spengler. „Je pěkné být ve vedení průběžného pořadí. Bude to ale vzrušující bitva až do konce,“ míní Paul di Resta.
Vytisknout

Diskuze: Di Resta a Spengler: Dva rozdílné světy

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett, Gary

Gary Paffett stále myslí na titul

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud