Audi přijímá penalizaci Tomczyka

iM2, 25. května 2010, 16:38 Google+

Audi přijímá vyloučení Martina Tomczyka z nedělního závod ve Valencii. Důvodem vyloučení je použití jiné gumy v závodu krom těch, které byly před závodem vybrány.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk, Martin

Tomczyk, Martin | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Jezdec týmu Abt Sportsline dojel druhý, když startoval až jako devátý. Večer po závodu byl však vyloučen. Audi tento incident popsalo jako “formální chybu“ s pneumatikami.

„Nedalo to Martinovi žádnou výhodu, ale pravidla v tomto případě nařizují vyloučení. Samozřejmě, že to byl výborný závod pro Audi a my bychom s původními výsledky byli maximálně spokojeni. Naše vozy byly velmi rychlé a naši jezdci byli silní. Mohli jsme získat i první 3 místa pro Audi, ale byl tu ten problém s autem Oliviera Jarvise a pak ta smůla, kterou zapříčinil tým Martina,“ říká šéf Audi pro motorsport, Dr. Wolfgang Ullrich.



Tomczyk, který odstoupil z vedení už v minulém závodu na Hockenheimu kvůli defektu, k incidentu řekl: „Nemyslel jsem si, že bych byl schopen dojet druhý poté, co jsem startoval jako devátý. To dělá tu diskvalifikaci ještě více frustrující.“
Vytisknout

Diskuze: Audi přijímá penalizaci Tomczyka

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Tomáš Enge vybojoval v Brně stříbro

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud