Scheider vyhrál první trénink letošního roku

iM2, 23. dubna 2010, 23:16 Google+

1. TRÉNINK; Timo Scheider v první tréninku DTM v sezoně 2010 jasně demonstroval svoji sílu a sílu značky Audi, když vyhrál s náskokem přes 0,4s na druhého Tomczyka a 0,7 na Ekströma. Všichni tři vodí po okruhu aktuální specifikaci Audi A4 DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Scheider, Timo

Scheider, Timo | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Po většinu tréninku se na čele průběžné tabulky držel Tomczyk s Audi, kterého až v závěru odsunul na druhou příčku úřadující šampion DTM, Timo Scheider. Nejrychlejším jezdcem na Mercedesu C-Klasse byl jezdec privátního týmu, Jamie Green, který musel své místo v továrním stroji před minulou sezonou přenechat Ralfu Schumacherovi, který byl dnes předposlední.

Nejlepší šestici doplnili Mike Rockenfeller (Audi) a Bruno Spengler (Mercedes). Nováček v továrním týmu Audi, Oliver Jarvis, byl sedmý, když se po většinu tréninku držel na druhé pozici. Úřadující vice-mistr DTM, Gary Paffett, byl až 12. Je ale zapotřebí připomenout, že Gary ani Paul di Resta (10.), se jako jediní jezdci ze startovního pole nezúčastnili oficiálních testů kvůli svým závazkům v F1. Budou jim tyto kilometry chybět?


Vytisknout

Diskuze: Scheider vyhrál první trénink letošního roku

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Prohlášení nejlepších 3 po závodu v Abu Dhabi

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud