V DTM by měl zůstat i Paffett

iM2, 4. prosince 2009, 11:57 Google+

Navzdory tomu, že během tohoto týdne Gary Paffett absolvoval testy s vozem F1, Brit nepředpokládá, že by mohl v F1 najít místo, a tak by rád zůstal i nadále v DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Paffett, Gary

Paffett, Gary | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Zatím ani nebylo potvrzeno, že by si měl Gary udržet pozici testovacího jezdce v McLarenu. Kdyby se mu to ale podařilo, tak by měl McLaren kompletně britskou sestavu (jezdci Hamilton-Button). "Pracovat s Lewisem a Jensonem v jednom týmu, ještě k tomu britském, by pro mě byla skvělá příležitost. Dovedete si představit všechno to šílenství před VC Velké Británie? Chtěl bych to zažít," připouští Gary.

Na otázku, zda by raději zůstal v DTM nebo by startoval za nějaký tým v F1, Gary odpověděl: "Zvažuji všechny nabídky, ale abych byl upřímný, tak další rok v DTM vypadá asi nejpravděpodobněji. V F1 je sice víc týmu, ale sehnat místo v některém z nich je hondě těžké," říká Brit.

Pokud by Gary Paffett v DTM zůstal, tak by pravděpodobně startoval za tovární tým Mercedesu, H.W.A. Gary by tak jezdil s nejnovější specifikací Mercedesu C-Klasse. Spekuluje se ale, že by Mercedes mohl obměnit jezdce v H.W.A. týmu, aby tak posílil svoje šance na zisk titulu. Tato obměna by se ale Garyho týkat neměla.

Vytisknout

Diskuze: V DTM by měl zůstat i Paffett

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wheldon, Dan

Blíží se další krok v propagaci IndyCar?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud