Vyjde to letos Greenovi?

Tomáš Musil, 8. února 2009, 15:53 Google+

Jamie Green skončil loni na celkovém čtvrtém místě, ale stále má hlad po větším úspěchu. A hladový bude zřejmě do té doby, než získá vysněný titul šampióna DTM.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Green, Jamie

Green, Jamie | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Už loni si Green brousil zuby na nejvyšší příčky, ale nevždy se mu daný závod úplně povedl. Celkově si připsal dvě vítězství – v Mugellu a na Norisringu, ale na slavném Nürburgringu zaujal možná ještě více. Z třinácté příčky na startu se probojoval až na bronz a před vyprodaným hledištěm tak mohl stanout na podiu. Obecně u Greena platí, že v závodě končí výše než na startu. Loni se mu tenhle kousek povedl celkem šestkrát. Pomůže mu i tohle letos k titulu?

"Po prvním kole jsem měl vždy velkou rychlost, ale nyní již vím, jak být rychlý po celý závod. To je přesně to, co je potřeba k pravidelnému zisku bodů. Loni to byl dobrý rok, vyhrál jsem dva závody a jen Timo Scheider dokázal vyhrát o závod víc. Tři závody se mi příliš nevydařily, ale jinak jsem měl namířeno na titul, tak že to byla dobrá sezona, jen to čtvrté místo v pořadí to moc neodráží. Nejvíce budu samozřejmě vzpomínat na Mugello a Norisring," říká Jamie Green.
Vytisknout

Diskuze: Vyjde to letos Greenovi?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Schneider, Bernd

Co dělají Bernd Schneider a Klaus Ludwig?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud