Demoliční četa DTM v plné zbroji

iM2, 2. prosince 2008, 22:12 Google+

Šampion DTM Timo Scheider vyhrál netradiční závod s názvem "TV Total Stock Car Crash Challenge" . Týmový kolega do Audi Martin Tomczyk získal vítězství mezi týmy.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk, Martin

Tomczyk, Martin | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Šampión DTM Timo Scheider vyhrál exhibiční závod, ve kterém šlo to, co nejvíce zlikvidovat soupeře a při tom se dostat do cíle. V týmu televizního moderátora Stefana Raaba vyhrál před 43 000 lidí v Düsseldorfu a suverénně tak ovládl kategorii aut do obsahu 1900 kubických centimetrů.

„Dnes večer jsme zde udělali jednu velkou party,“ řekl Scheider po jeho úspěšném triumfu, který byl prvním svezením se v závodním vozem od vítězství titulu na Hockenheimu. 

Ze začátku Timo na špičku ztrácel, ale pak začal pomalu jednoho protivníka po druhém likvidovat. „Byl tam jeden dobrý roh, do kterého se dali vždy protivníci poslat, což u nás v DTM není tak časté,“ řekl Scheider, který nasbíral nejvíce bodů (625 bodů). Jeho hlavními protivníky byli ve třídě 1500 kubických centimetrů Axel Stein (440 bodů) a televizní moderátor Christian Clerici, který nastoupil ve třídě do 3000 kubických centimetrů a podařilo se mu získat 370 bodů.

Poslední rodeo, ve kterém proti sobě nastoupí všechny vozy, které jsou ještě schopny jízdy a vítězem je poslední, kdo je schopen jízdy se svým vozem, však pro Scheidera skončilo velmi brzy. Opačný průběh měla tato bitva pro jeho kolegu od Audi Martina Tomczyka, který tak získal vítězství pro tým ADAC.
Vytisknout

Diskuze: Demoliční četa DTM v plné zbroji

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Peter/Simonsen

Smutný konec pro Gigawave

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud