Oba kandidáti hned za sebou, vítězí Red Bull

iM2, 25. října 2008, 11:32 Google+

HOCKENHEIMRING - VOLNÝ TRÉNINK; Ranní trénink byl jako malá ochutnávka před blížící se kvalifikací. Souboj mezi oběma kandidáty na titul je nesmírně vyrovnaný. Oba, Timo Scheider (Audi) a Paul di Resta (Mercedes-Benz), ukončili poslední volný trénink jen těsně za sebou.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Tomczyk - Ekström

Tomczyk - Ekström | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Scheider byl o pouhých 0,007s rychlejší než jeho sok ze stáje Mercedes. Před oba kohouty se ještě vměstnalo duo Tomczyk, Ekström. Nejrychlejší čas dnes dopoledne zaznamenal Martin Tomczyk. Jeho čas na jedno kolo měl hodnotu 1:33,140s. Na druhém místě ho podporoval týmový kolega a loučící se šampión Mattias Ekström. Audi tak získalo první tři místa a potvrdilo mírnou převahu.

Paul byl nejrychlejším jezdcem na AMG Mercedesu C-Klasse. Jeho odstup na Tima byl pouhých 0,007s, což je dobrý předpoklad pro kvalifikaci. Nejrychlejším jezdcem s rok starým vozem byl Mike Rockenfeller, který byl za Tomem Kristensenem na 6. místě. Tovární jezdci Mercedesu Jamie Green a Bruno Spengler obsadili sedmé a osmé místo před dalším jezdcem na rok starém autě, kterým byl Maro Engel. Desátý byl klasifikován Markus Winkelhock.
Vytisknout

Diskuze: Oba kandidáti hned za sebou, vítězí Red Bull

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

GP Valencie: sobotní a nedělní program

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud