Video: Oslava dalšího titulu

iM2, 28. září 2008, 18:54 Google+

Dnes Vám přinášíme video ze závodu v Le Mans z roku 2006. Tehdy se jednalo, stejně jako letos, o předposlední závod sezóny a bylo se rozhodně na co koukat. Pojďme si společně tento závod lehce připomenout.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schneider, Bernd

Schneider, Bernd | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Sezóna 2006 se nesla ve znamení souboje Bernda Schneidera z Mercedesu a Toma Kristensena z Audi, ovšem nesmíme zapomínat na Bruna Spenglera, který se skvělým finishem dostal v celkovém hodnocení na druhou pozici.

O tom, že se rozhodně nebude jednat o závodění v rukavičkách nás jezdci přesvědčili již v prvním kole, kde došlo k nehodě mezi Frankem Stipplerem a Mathiasem Laudou. Do závodu odstartoval ze zadních pozic Bernd Schneider, který se během závodu posunul až na páté místo, což mu zajistilo titul.  Jeho jízda a předjížděcí manévry byly ozdobou víkendu ve Francii. Na čele si to rozdávalo mládí (Spengler) a zkušené stáří (Häkkinen).

Na trati docházelo i k mnoha kontaktům, jako například mezi Frenzenem a Greenem. Na videu můžete také zjistit, jak se v DTM vydělávají cenné setiny sekundy. Jezdi si během závodního víkendu nedělali problém s krácením jedné z místních šikan (můžete si toho například povšimnou z onboardu spenglerova vozu).


Vytisknout

Diskuze: Video: Oslava dalšího titulu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Valentino Rossi mistrem světa!!!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud