Vyjádření jezdců Audi před Barcelonou

iM2, 14. září 2007, 21:20 Google+

I v DTM se nezadržitelně schyluje k závěru sezony 2007 a před předposledním závodem v Barcelone jsme zachytili názory jezdců továrních vozů Audi, které zde uvádíme.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Ekström - Tomczyk

Ekström - Tomczyk | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Mattias Ekström
Přeji si toho hodně. Jako vedoucí muž tabulky jezdců se před letos předposledním závodem v Barceloně cítím velice dobře. V minulém roce jsme zde byli velice silní, i když jsem nakonec obsadil až čtvrté místo. To je pro mě velká výzva! Máme dobrou performanci a to by mi mohlo dopomoci k vítězství.

Martin Tomczyk
Strašně se do Barcelony těším, už jen kvůli tomu, že jsem zde vloni vyhrál svůj první závod v DTM. A momentálně jsem po dvou vyhraných závodech ve velice dobrém rozpoložení. Doufám, že se to se mnou přenese i do Španělska. Myslím, že v Barceloně budeme silní.

Tom Kristensen
Barcelona je skvělé město. Je pěkné, že zase jedeme ve Španělsku. Vloni zde byla výborná divácká kulisa. Trať byla za ten rok v jednom místě přestavěna, nevím jestli je to zrovna nejlepší. Ale je mi to jedno. V Barceloně může Audi získat titul, to je hlavní.

Timo Schneider
V Barceloně to pro nás nebude jednoduché, protože teď máme auta stejně těžká jako Mercedes a na špici šampionátu se to přiostřuje. Vloni byla Audi ve Španělsku velice dobrá. Přeji si, abychom v nové šikaně moc neztráceli na Mercedes, protože naše síla je v středně rychlých a rychlých zatáčkách.

Vytisknout

Diskuze: Vyjádření jezdců Audi před Barcelonou

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Charouz, Jan

LMS: Tým Škoda Charouz by rád trochu štěstí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud