Spengler v dešti vybojoval pole position

ar1, 23. června 2007, 23:51 Google+

NORISRING – KVALIFIKACE: Bruno Spengler potvrdil formu z pátku, kdy v obou testech zajel nejrychlejší časy. Dnes v deštivém počasí v kvalifikaci na zítřejší závod také nezaváhal a měl nad svými soupeři navrch.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Spengler, Bruno

Spengler, Bruno | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Liják na počátku kvalifikace učinil jízdu všem jezdcům velmi klouzavou. Spengler se ukázal jako nejvíce soustředěný jezdec, když na 2,3 kilometrové trati zajel nejrychlejší čas 55,963 a do zítřejšího závodu odstartuje po právu z pole positon. „Toto bylo nejobtížnější pole position z celé letošní sezony, protože jsme měli mimořádné podmínky,“ řekl po kvalifikaci vítěz čtyř závodu sezony 2006, který zatím letos ještě nevyhrál.

Spenglerovi týmoví kolegové, Häkkinen a Schneider obsadili druhé a třetí místo. Mika ztratil na možnost třetího PP v sezony jen 0.236 sekundy. Vítěz z Brands Hatch Bernd Schneider a Gary Paffett zajistili pro Mercedes druhou řadu na stratu závodu. Paffett na Norisringu vyhrál už v minulých letech a to v roce 2004 a 2005.

Původem Rakušan, Timo Scheider zajistil pro Audi pátou pozici a stal se tak prvním jezdcem značky na zítřejším startu. Loňskému vítězi pole position z Norisringu Jamie Greenovi musela stačit „až“ šestá pozice.

Vytisknout

Diskuze: Spengler v dešti vybojoval pole position

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Häkkinen, Mika

Häkkinen zajel v posledním kole nejrychleji

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud