S rok starým autem to nebude snadné

Pavel Stavebník, 18. dubna 2007, 14:20 Google+

S rok starým autem to nebude snadné Zatímco letošní vozy Audi A4 DTM působily v předsezonních testech vedení Mercedes Motorsport vrásky na čele, o ztrátu technického náskoku loňských vozů s trojcípou hvězdou ve znaku se zřejmě bát nemusí.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Abt, Christian

Abt, Christian | foto: www.auto-news.cz

Sdílejte článek

Vyplývá to ze slov Christiana Abta, mladšího ze sourozenců Abtových, kteří jsou věrně spojeni s automobilkou Audi. Zatímco mladší závodí, starší je zakladatelem a šéfem stáje Abt Sportsline, která nasazuje poslední specifikace Audi pro hlavní čtveřici Ekström, Kristensen, Tomczyk a Scheider.

„Na Hockenheimring se připravuji se smíšenými pocity, myslím si totiž, že to budeme mít proti rok starým Mercedesům hodně těžké,“ uvedl Christian.

Mercedes před sezonou konstatoval, že zlepšil nejen letošní, ale i loňské vozy, zatímco u Audi se s A4 podle Abta nedalo udělat téměř vůbec nic. „Auta byla už loni na hranici svých konstrukčních možností, nebylo prostoru pro jejich další zlepšení.“

Abt je tak smířen s tím, že hlavními soupeři mu budou především kolegové s identickými vozy s kruhy ve znaku Luhr, Rockenfeller, Premat, a přirozeně také starší vozy z roku 2005.

foto: AUTO NEWS NETWORK
Vytisknout

Diskuze: S rok starým autem to nebude snadné

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström, Mattias

Audi a Mercedes, kdo je rychlejší?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud