Audi a Frentzen se po včerejšku rozcházejí

ar1, 30. října 2006, 18:19 Google+

Včera jsme zveřejnili reakci šéfa Audi na Frentzenovo prohlášení, které pronesl do televizních kamer ihned po skončení posledního závodu šampionátu DTM 2006.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Frentzen, Heinz Harald

Frentzen, Heinz Harald | foto: dtm.de

Sdílejte článek

Dnes, po rozhovoru mezi Dr. Wolfgangem Ullrichem a Heinz-Harald Frentzenem došlo na nejhorší. Po necelé roční spolupráci se oba vzájemně rozcházejí, protože nenašli žádnou cestu, jak by mohli úspěšně spolupracovat.

Bývalý jezdec Formule 1, 39letý Frentzen nastoupil po odchodu Opelu ze šampionátu k Audi a to krátce na počátku roku 2006. Jeho nejlepší umístění bylo třetí místo na Hockenheimringu a v Barceloně. S 24 body dokončil šampionát na sedmé pozici. V posledním závodě sezony měl šanci na vítězství, což se mu nepovedlo a proto týmu zazlíval, že i jeho týmoví kolegové byli rychlejší než on sám, i když startoval z pole position. 

„Bohužel, Heinz-Harald nebyl schopen s Audi vyhrát závod,“  vysvětluje šéf Audi Motorsport Dr. Wolfgang Ullrich. „Audi Sport a závodní tým Audi Sport Team Abt Sportsline byly plně soustředěni na to, aby poskytly jezdci podmínky pro dosažení dobrých výsledků. Je škoda, že tato spolupráce končí po jednom jediném roce.“

Foto: DTM Media

Vytisknout

Diskuze: Audi a Frentzen se po včerejšku rozcházejí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Frentzen, Heinz Harald

Audi odmítá kritiku Heinz-Harald Frentzena

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud