Audi odmítá kritiku Heinz-Harald Frentzena

ar1, 29. října 2006, 23:23 Google+

Frentzen se po skončení posledního závodu sezony 2006 na Hockenheimringu v televizním interview rozpovídal a nebylo to pro Audi velmi příjemné poslouchat.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Frentzen, Heinz Harald

Frentzen, Heinz Harald | foto: Audi Sport Press

Sdílejte článek

Němec hodnotil právě skončenou první sezonu v týmu Audi Sport Team Abt Sportsline a přiznal, že se v týmu k němu nechovali extra slušně a nebyl v týmu dobře přijat.

AUDI AG toto Frentzenovo prohlášení komentovalo následovně. Ujal se toho sám šéf Audi, Dr. Wolfgang Ullrich: „Rozumím tomu tak, že je Heinz-Harald po závodě na Hockenheimringu značně zklamaný. Odstartoval z pole position a doufal ve své první vítězství v DTM. Ale závod se pro něj prostě nevyvíjel, tak jak očekával. Předjel jej Bruno Spengler, ztratil cenný čas při druhé zastávce a při vyjetí se zkřížil s týmovým kolegou. Je pochopitelné, že je více, než zklamaný. Obviňování se na veřejnosti, jak to Heinz-Harald učinil v televizi, není náš styl. Předpokládáme, že Heinz-Harald učiní své prohlášení k tomuto výsledku a věříme, že postupem času uvidí své zklamání jinak. Každý z Audi Sport a Audi Sport Team Abt Sportsline učinil maximum k tomu, aby mu dopomohl dosáhnout úspěchu. Měl stejný materiál jako jeho týmoví kolegové a to po celou dobu sezony, která byla pro Audi velmi obtížná. Nyní se musíme rychle rozhodnout, zda Heinz-Harald Frentzen a Audi budou společně sdílet budoucnost. Jsem jím velmi zklamaný.“

Foto: Audi Media

Vytisknout

Diskuze: Audi odmítá kritiku Heinz-Harald Frentzena

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Co na to Spengler, Green a Kristensen?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud