Kanaan prodloužil s Andretti Green Racing

ar1, 2. listopadu 2003, 12:06 Google+

Tony Kanaan, 4. jezdec letošního šampionátu IRL prodloužil smlouvu s Andretti Green Racing do konce roku 2008.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Brazilec odstartoval sezonu s dvouletým kontraktem. Kanaan byl jedním z předních favoritů na zisk titulu mistra IRL IndyCar nebo na umístění do první čtyřky celkového pořadí po svém prvním triumfu, který letos zažil ve druhém podniku ve Phoenix International Raceway.

”Jsem velmi šťsatný z podpisu nové smlouvy s týmem Andretti Green Racing,” řekl Kanaan. To je to, co jsem si přál. Být s lidmi, kteří chtějí, abych zůstal. Jsem z toho opravdu velmi šťastný”

”Jsem velmi, velmi spokojený z toho, čeho jsme s týmem dosáhly během jedné sezony. Myslím, že můžeme v příští sezoně dosáhnout vyššího cíle a doufám, že Honda bude opět silným soupeřem ostatním v šampionátu.”

Spolumajitel týmu Michael Andretti řekl: ”Tony Kanaan je druh jezdce, se kterým by chtělo v týmu jezdit mnoho lidí. Pokaždé, když je v autě, šlape hodně na plyn a jede na 100% svého výkonu. On je typ člověka, který našemu týmu hodně pomůže. Tony má náš tým velmi rád a proto jsme velmi nadšení z podpisu této smlouvy. Do budoucna bude nedílnou součástí našeho týmu.”
Vytisknout

Diskuze: Kanaan prodloužil s Andretti Green Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wheldon prodloužil smlouvu - anotační foto

Wheldon prodloužil smlouvu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud