Prakticky domácí debut

Daniel Šupa, 15. července 2003, 08:08 Google+

Skoro před domácím publikem se o nadcházejícím víkendu představí při svém debutu irská naděje Michael Keohane, jenž pojede v barvách týmu Astromega.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Jezdec, který již poznal vítězný pocit při závodech britské Formule 3000 podepsal smlouvu na jeden jediný závod při GP Velké Británie Formule 1, ale v belgickém týmu není úplným nováčkem, neboť monopost stáje testoval již minulý měsíc ve Spa Francorchamps. Bude tak ve svých 23 letech vůbec prvním Irem, který kdy ve FIA F3000 startoval.

Keohane se na trať Silverstone velmi těší a především pak na podporu mnoha krajanů, kteří tvoří každoročně početný zástup fanoušků na tribunách. „Silverstone je velice dobrým místem pro můj debut. Okruh znám velmi dobře a navíc tu budu mít hodně fanoušků, kteří se přijdou podívat na Grand Prix F1. Je to totiž od nás nejbližší okruh,“ vysvětlila začínající irská hvězda.

„Stáj Astromega má velmi dobré vybavení i zázemí, dobře jsme spolu vycházeli již při testech ve Spa, a proto věřím, že můžeme společně dosáhnout dobrých výkonů,“ dodal sebevědomě Keohane.

Vytisknout

Diskuze: Prakticky domácí debut

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Toronto: Paul Tracy zvítězil v domácí Grand Prix - anotační foto

Toronto: Paul Tracy zvítězil v domácí Grand Prix

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud