Wheldon prodloužil smlouvu

Daniel Šupa, 2. listopadu 2003, 11:09 Google+

Britský nováček série bude i v příštím roce pokračovat v barvách týmu Andretti Green Racing.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Dan Wheldon začal letošní sezonu na postu zkušebního pilota, ale když jezdec a šéf týmu Michael Andretti v jedné osobě s aktivní kariérou pilota skončil po závodě Indy 500, nastoupil na jeho místo právě Brit.

Přes absenci v úvodních podnicích sezony 2003 dokázal výbornými výkony a umístěními v Top10 získat titul "Rookie of the Year" pro nejlepšího debutanta a přispěl velkou měrou také k tomu, že je tým řazen mezi přední stáje seriálu.

„Jsem velmi vzrušený z toho, že mohu pokračovat s týmem Andretti Green Racing. Letošní rok byl mojí velkou šancí a já jsem velmi pyšný na to, čeho celý tým dosáhl. Moje debutující sezona byla náročná, ale dokázali jsme využít většiny příležitostí. Nyní již mám za sebou nějaké zkušenosti, vím co mohu očekávat, a tak se dívám s optimismem k další dobré sezoně,“ prohlásil při podpisu Wheldon.

„Jsem velmi potěšen z podpisu s Danem Wheldonem. Uložili jsme na něj při jeho příchodu do stáje Andretti Green Racing hodně očekávání a velmi potěší vidět jejich překonání. Vítězství v boji o titul Rookie of the Year bylo pro něj velmi důležité a nyní se musí soustředit na šampionát,“ konstatoval šéf týmu Michael Andretti.

Bývalý expilot Formule 1 dodal, jak se těší na to, až Dan naváže na svoje letošní výsledky a připíše si na své konto první z řady vítězství pro tým AGR.

Vytisknout

Diskuze: Wheldon prodloužil smlouvu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Tracy zůstává v Champ Car i v roce 2004 - anotační foto

Tracy zůstává v Champ Car i v roce 2004

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud