Abraham v Sepangu dotestoval: S 18. časem spokojený ale není

XRot, 24. února 2011, 19:10 Google+

Osmnáctý nejlepší čas v hodnotě 2 minuty, 2 vteřiny a 506 tisícin předvedl ve čtvrtek při posledním testovacím dnu MotoGP v malajském Sepangu český jezdec Karel Abraham. Ačkoliv si oproti středě polepšil, spokojený nebyl, zprávu přinesl web motocyklistovy stáje Cardion AB Motoracing.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: www.karelabraham.com

Sdílejte článek

Abraham zajel nejlepší čas až odpoledne, kdy na trati panovalo extrémní horko. \\\"Měli jsme na víc. Ráno, kdy se zajíždějí nejlepší časy, jsme ještě něco dodělávali na motorce a odpoledne v horku už jsem sice zrychlil, ale na překonání časů ostatních jezdců z dopoledne to nestačilo,\\\" uvedl Abraham.

Dopoledne mechanici intenzivně pracovali na odstranění potíží s trakcí motorky z předchozích dnů. \\\"Dali jsme si s nastavením hodně práce, nakonec jsme zvolili jednu možnost a věříme, že v Kataru bude motorka fungovat, jak si představujeme,\\\" dodal.

Abraham se nyní společně s týmem Cardion AB Motoracing vrací do České republiky, odkud se v polovině března přesune do Kataru, kde se uskuteční poslední předsezonní testování.

Králem čtvrtečních testů byl Australan Casey Stoner, který překonal rekord kola. Jezdec stáje Repsol Honda zvládl okruh v Sepangu za minutu, 59 vteřin a 665 tisícin. Pod hranici dvou minut se dostal ještě jeho týmový kolega Dani Pedrosa ze Španělska. \\\"Cítím se stále lépe a lépe a už se nemohu dočkat prvního závodu,\\\" nechal se slyšet Stoner.

Vytisknout

Diskuze: Abraham v Sepangu dotestoval: S 18. časem spokojený ale není

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge/Turner

Young Driver AMR: Jeden nováček v týmu

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud