Haydenova zkouška ohněm na Ducati

Martin Juřička, 12. dubna 2009, 08:57 Google+

Letos poprvé se v Qataru představí Nicky Hayden na motocyklu Ducati. Po sezoně odešel z týmu Repsol Honda do týmu Ducati Marlboro, kde spolu s Casey Stonerem vytvořili dvojici, která by měla pro Ducati opět vybojovat mistrovský titul.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
371

| foto: www.motogp.com

Sdílejte článek

Když se mu podařilo získat titul mistra světa v sezoně 2006, tak už to vypadalo, že má nakročena do světa velikánů. Obzvlášť když si titul vybojoval v dlouhodobé přetahované s fenoménem Rossim. Jenomže potom přišla doslova slabá sezona 2007 a také 2008. Tyto léta nepřáli Haydenovi a v týmu Honda Repsol ho zastínil španělský "prcek" Pedrosa.

V letošní sezoně proto přešel do týmu Ducati Marlboro Teamu, ve kterém skončil Melandri a Hayden by tak měl ve dvojici s Australanem Stonerem povznést na první místo. Bude to velký křest ohněm, hlavně proto, že první závod vítá qatarský okruh osvětlený v pozních večerních hodinách. Ve večerejší kvalifikaci si navíc v posledním kole přivodil poměrně těžký pád (ve výjezdu ze zatáčky ho nakopla Ducati téměř 2 metry vysoko a upadl na záda), po kterém byl v ošetřování lékařů a jeho dnešní start bude rozhodnutím až na poslední chvíli.
Vytisknout

Diskuze: Haydenova zkouška ohněm na Ducati

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Kvalifikace GP Qataru pro Stonera!!!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud